VERDURES I TUBERCLES


Algunes verdures i hortalisses es poden fer directament a la graella, o bé rostides (albergínies, tomàquets, patates, pebrots, carxofes, espàrrecs bladers, etc).

El resultat es millor si les untem amb oli y sal, si no es te polvoritzador, es poden posar dins una bossa de plàstic, amb una mica d'oli y sal gruixuda, y es treballen amb la mà, després es col·locaran a la graella. Les cuinarem per les dues cares.

La Coliflor i el Brócoli són molt seques i es millor bullir-les amb aigua i sal durant uns 10 minuts, les escorrerem i les posarem dins d'una anella per que s'aguantin.

Tallarem la base plana, traurem les fulles exteriors, tallarem per dalt les puntes i hi posarem una mica d'oli d'oliva i sal per fer-les al forn.

Podrem fer totes les receptes que es fan al forn. Col·locarem el deflector i estabilitzarem a la Monolith a uns 2000C.

Monolith Kamado Barcelona
Carles Jordà Pascó
661902045
kakujorda@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada