PEIXOS


Si hi ha una matèria primera que es veu beneficiada per la Kamado Monolith, es el peix, que es presenta especialment sensible als excessos de temperatura i a ressecar-se. Cuinat a baixa temperatura i amb el calor humit de la Monolith quedarà especialment sucós.

Només podrem fumar el peix greixosos i blaus (salmó, truites, sardines, arengades, etc), tot i que, alguns peixos blancs (bacallà fresc, morena, anguiles i neró) absorbeixen molt bé els aromes del fum. Es fumaran amb una temperatura que va dels 550C fins als 1400C. També podrem fumar en fred.

El peix rostit es pot cuinar des de 550C amb fum fins a temperatures propies del forn, tot i que es millor no passar dels 1400C aproximadament.


També els podrem cuinar a la barbacoa (sardines, pop, calamars, xipirons, etc)



Monolith Kamado Barcelona
Carles Jordà Pascó
661902045
kakujorda@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada