CUINAR AMB BOSSES


Les bosses permeten aprofitar les avantatges de la Monolith Kamado i la cocció a baixa temperatura, només  s'han de tenir en compte una sèrie de requisits:

- Posar la peça de carn a la bossa, adobada o no, extreure’n el màxim d'aire possible, tancar-la i lligar-la. Gràcies a la seva construcció amb ceràmica no farà falta tancar les bosses al vuit.

- La cocció amb bosses es realitzarà a baixa temperatura, més o menys a 1100C, evitant que els sucs de la matèria primera s'evaporin i es perdin. Els resultats són excepcionals i proporcionen a la peça una textura i un sabor sorprenents.

- Aquesta tècnica es ideal per a les peces que en ser cuinades queden seques, com ara les aus o els embotits, aconseguint conservar tots els sabors naturals de la matèria primera al ser cuinada amb els seus propis sucs.

- El temps de cocció serà de 1 hora i mitja per kilo de pes.

- Es recomana posar la bossa en una safata per forn i si la peça es molt gran, embolicar-la amb paper d'estrassa evitant que la bossa fregui amb la graella i es trenqui al manipular-la.

- Es podran cuinar fins a 4 bosses a la vegada segons les dimensions de la peça.



Monolith Kamado Barcelona
Carles Jordà Pascó
661902045
kakujorda@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada