MONOLITH KAMADO

En aquest vídeo, gravat pel Canal Cocina, on el Sr. Pedro Alomar, distribuïdor per España de Monolith Kamado, ens explica que es i com funciona aquesta magnífica eina de cuina.




La paraula KAMADO, d'origen japonès, significa "el lloc on es cuinava" i representa la cuina econòmica del país nipó. En el moment actual la paraula Kamado, s'utilitza per nomenar un sistema per cuinar que utilitza uns recipients amb forma d'ou i fabricats amb fang o ceràmica, que permeten cuinar amb calor directe, a baixa temperatura, molt lentament i amb fum o sense.

Es tracta d'un forn ceràmic que ofereix la possibilitat de cuinar a baixa temperatura amb carbó i llenyes aromàtiques. Podem dir que es tracta del Rolls-Royce del Slow Cooking.

Es tracta d'una eina de cuina molt versàtil i multi funcional amb la que podem fer gustosíssimes  barbacoes i rostits. Però també fer-la servir com a forn de Llenya, fumador, wok, olla ferroviària i per fer potatges, pa, rebosteria, etc.

Monolith Kamado està present en restaurants de referència d'arreu d'Europa, on professionals de la alta gastronomia l'utilitzen per sorprendre als seus comensals amb sabors exquisits i textures innovadores.

Tanmateix, es utilitzada per nombrosos usuaris particulars, amants de la cuina i del bon menjar, que s'inicien en el interessant món de Monolith Kamado per gaudir-ne de tots els seus avantatges: estalvi de combustible, seguretat i facilitat a l'hora de netejar.


Monolith Kamado Barcelona
Carles Jordà Pascó
661902045
kakujorda@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada