FUNCIONS

La Kamado Monolith es una eina de cuina molt versàtil i multi funcional amb la que podem fer gustosíssimes barbacoes i rostits. Però també fer-la servir com a forn de Llenya, fumador, wok, olla ferroviària i per fer potatges, pa, rebosteria, etc. Sense oblidar que aquest forn ceràmic ofereix la possibilitat de cuinar a baixa temperatura amb carbó i llenyes aromàtiques.

Al encendre-la s'ha de tenir present com es vol cuinar:


CALOR DIRECTE (BARBACOA)

Els aliments estan exposats directament sobre de les brases del carbó. Funciona com una barbacoa però amb la diferència que amb la Monolith podem controlar la temperatura al nostre gust i cuinar a baixes temperatures durant períodes de més de 20 hores. I fins i tot podem fumar al mateix temps.

CALOR INDIRECTE (FORN DE LLENYA)

En aquest cas es l'aire calent el que cuina. Haurem de fer servir el Deflector o bé una cassola de fang. Els rostits, el pa i les masses es couran com si ho fessin en un forn de llenya.


TEMPERATURES TRADICIONALS

Amb la Kamado Monolith podrem cuinar paelles i arrossos secs o caldosos, potatges, barbacoes, rostits i infinitat de receptes cuinant amb temperatures tradicionals, ja que podrem estabilitzar i controlar la temperatura segons les nostres necessitats.

BAIXA TEMPERATURA (SLOW COOCKING)

Quan cuinem per sota de 700C parlem de cuina a molt baixa temperatura. Com més baixa la temperatura emprada, més llarg el periode de cocció, que pot arribar a ser de més de 20 hores.


FUMAR

Es tracta de sotmetre els aliments a una font de fum provinent de focs realitzats amb fustes aromàtiques. Amb aquest procediment aconseguirem donar sabors fumats i allargarem també el temps de conservació dels aliments.



Monolith Kamado Barcelona
Carles Jordà Pascó
661902045
kakujorda@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada