Per cuinar un arròs caldós
i melós, utilitzarem una proporció de 1 part d'arròs / 6 de caldo, si el que
volem es un arròs molt caldós, farem 1 d'arròs / 10 de caldo.
Per realitzar-lo a la
Monolith es recomana fer servir una cassola fonda, d'uns 40 cm de diàmetre,
sense ases, metàl·liques o de fang i d'uns 6 litres de capacitat.
Si s'utilitzen
cassoles més petites, haurem de tancar el tiratge, ja que l'efecte deflector de
la cassola serà menor.
Quan la Monolith
arribi a més o menys 2000C, col·locarem la cassola directament a
sota, sense l'elevador, evitant malmetre el termometre de la cúpula, per
estabilitzar-la a 1400C finalment.
Col·locarem el
deflector sobre la graella si la cassola es metàl·lica i ho farem sense
deflector si es de fang.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada