ARROSSOS CALDOSOS



Es considera que 50gr d'arròs per persona es una racció generosa, que permet repetir a tots els comensals.

Per cuinar un arròs caldós i melós, utilitzarem una proporció de 1 part d'arròs / 6 de caldo, si el que volem es un arròs molt caldós, farem 1 d'arròs / 10 de caldo.

Per realitzar-lo a la Monolith es recomana fer servir una cassola fonda, d'uns 40 cm de diàmetre, sense ases, metàl·liques o de fang i d'uns 6 litres de capacitat.

Si s'utilitzen cassoles més petites, haurem de tancar el tiratge, ja que l'efecte deflector de la cassola serà menor.

Quan la Monolith arribi a més o menys 2000C, col·locarem la cassola directament a sota, sense l'elevador, evitant malmetre el termometre de la cúpula, per estabilitzar-la a 1400C finalment. 


Col·locarem el deflector sobre la graella si la cassola es metàl·lica i ho farem sense deflector si es de fang.



Monolith Kamado Barcelona
Carles Jordà Pascó
661902045
kakujorda@gmail.com




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada